Meest gestelde vragen;

Nee, ik deel geen RAW bestanden met klanten. De nabewerking van een foto is de vingerafdruk van een fotograaf. Je kiest als klant voor een fotograaf ook vanwege de stijl en de nabewerking is daarin cruciaal. De nabewerkte foto’s die ik aanlever is het product waar ik als fotograaf volledig achter sta.

RAW bestanden worden dus niet gedeeld. 

Dat kan ik helaas niet doen. Mijn prijzen zijn niet onderhandelbaar, ook niet in de nabestelling. Mijn pakket prijzen liggen relatief lager dan gemiddeld. Daarbij wordt elke foto apart na bewerkt en daar gaat veel tijd in zitten. Ik hanteer voor iedereen dezelfde prijzen, wel zo eerlijk. 

Zodra je een Boudoir shoot hebt geboekt ontvang je mijn digitale Boudoir Brochure boordevol tips ter voorbereiding op de fotoshoot. Mocht je aan de hand van deze brochure nog vragen hebben dan stel die gerust! Hoe beter voorbereid ook jij als klant bent, hoe meer tijd we kunnen besteden aan creatieve ideeën en het fine-tunen van de poses. 

Binnen twee weken na de shoot ontvang je per e-mail een digitaal album met een ruime selectie aan grof bewerkte beelden. Daaruit kies je de foto’s die je graag af wilt nemen en dus zonder watermerk digitaal wilt ontvangen. Dit doe je door  de foto’s in het album een hartje te geven of je stuurt mij de nummers van de foto’s door via whats app / e-mail. Vervolgens ga ik jouw selectie secuur bewerken en duurt het wederom ongeveer twee weken voordat je de foto’s digitaal ontvangt. Ik lever altijd alle foto’s zowel in kleur als zwart / wit aan. 

Uiteraard gebruik ik jouw foto’s niet zonder jouw toestemming voor mijn portfolio. Nadat ik de selectie aangeleverd heb bespreken we samen of en welke foto’s ik mag gebruiken. Ik heb er alle begrip voor indien je de foto’s privé wilt houden. Je maakt me er echter enorm blij mee als ik iets mag delen van de shoot en foto’s aan mijn portfolio mag toevoegen. Dat is voor mij als fotograaf DE manier om potentiële nieuwe klanten te werven en zichtbaarheid te creëren. 

Indien je zelf je foto’s op socials deelt maak je mij erg blij als je mij in de foto en tekst tagd. Dit is een kleine moeite en daar doe je mij wederom een heel groot plezier mee.  

ik wil boeken!

contact

Ik ben bereikbaar via: